La nostre hist貌ria


D’on venim i on volem anar

Coneixement i experi猫ncia en la impressi贸 en gran format.

La nostra empresa de gran format ofereix una 脿mplia gamma de serveis per satisfer les teves necessitats dimpressi贸. Des de lones i vinils fins a cartelleria i retolaci贸, el nostre equip expert us proporcionar脿 resultats d’alta qualitat i precisi贸. Confia en nosaltres per elevar la teva marca i destacar-te a qualsevol espai.

Qui som

L’equip Oklam digital

Impressors


Materialitzem els teus dissenys i creem impressions d’alta qualitat i precisi贸 en diferents medis i materials.

Muntadors


Instal路lem de manera precisa i eficient els productes impresos, garantint-ne la correcta exhibici贸 i presentaci贸.

Dissenyadors


Ens encarreguem de crear i donar vida a les idees, dissenyant peces gr脿fiques impactants i atractives que compleixin els objectius de comunicaci贸 visual.

Una empresa compromesa

Sostenibles

Adoptem de pr脿ctiques responsables amb el medi ambient. Aix貌 implica l’煤s de materials ecoamigables, la reducci贸 de residus i emissions, el foment de lenergia renovable i el comprom铆s amb l’economia circular. Busquem minimitzar el nostre impacte ambiental i contribuir a un futur sostenible per a generacions futures.

Com treballem

L’assessorament, la gesti贸 i la soluci贸

Oferim un assessorament complet i personalitzat als nostres clients. Ens involucrem des de l’inici del projecte, brindant recomanacions expertes per assolir els millors resultats en termes de disseny, materials i acabats. Estem compromesos a satisfer les necessitats i objectius de cada client.

La gesti贸 eficient 茅s fonamental. Coordinem tots els aspectes del projecte, des de la planificaci贸 i producci贸 fins al lliurament final. El nostre equip experimentat garanteix un flux de treball fluid, terminis complerts i un alt nivell de qualitat a cada etapa del proc茅s.

Ofrecemos soluciones integrales para satisfacer las necesidades de nuestros clientes. Desde impresi贸n de alta calidad hasta montaje y log铆stica, brindamos servicios personalizados que aseguran resultados impactantes y efectivos en cada proyecto.

Explica’ns el teu projecte

Demana el teu pressupost personalitzat i t’ho enviarem el m茅s aviat possible

Els nostres projectes