Muntatge d’estands a Barcelona

Disseny fabricació i muntatge d’estands

Atrau i sorprèn la teva audiència

Si estàs planejant participar en una fira o esdeveniment, saps com n’és d’important destacar i atreure l’atenció dels visitants. En aquest ambient competitiu, una de les millors maneres d’aconseguir-ho és a través d’una impressió de gran format impactant i d’alta qualitat.

A la nostra empresa d’impressió de gran format, oferim una àmplia gamma de solucions per a fires i esdeveniments. Des de displays de terra i paret, estands, pop-ups, roll-ups, photocalls, fins a cartelleria exterior, t’ajudem a crear una imatge coherent i atractiva que cridi l’atenció de la teva audiència.

Els nostres experts en disseny gràfic treballen amb tu per crear un disseny personalitzat que ressalti els teus productes i serveis de manera efectiva. A més, els nostres materials d´alta qualitat i les nostres tècniques d´impressió d´última generació garanteixen una reproducció fidel dels teus dissenys i colors.
A la nostra empresa, ens esforcem per oferir un servei complet per als nostres clients. No només imprimim els teus dissenys, també ens encarreguem del transport, muntatge i desmuntatge dels displays i estands. Així, et pots concentrar en el més important: fer negocis i contactes.

No importa la mida del teu estand o el tipus de fira o esdeveniment en què participis, estem a punt per ajudar-te a destacar ia assolir l’èxit. La nostra experiència i dedicació garanteixen que la teva presència a fires i esdeveniments serà inoblidable.

Truca ara per sol·licitar un pressupost personalitzat i descobreix com podem ajudar-te a destacar a la teva propera fira o esdeveniment.

Nosaltres t’ajudem

Tens una fira o un esdeveniment? Descobriu el valor del vostre projecte amb un pressupost a mida.

Explica’ns el teu projecte

Demana el teu pressupost personalitzat i t’ho enviarem el més aviat possible

Els nostres projectes