Impressions en lona


Impressions en lona


Fem les vostres idees realitat amb lones personalitzades d’alta qualitat per a qualsevol tipus d’esdeveniment.

Les nostres lones personalitzades són la solució perfecta per a qualsevol esdeveniment, des de concerts i fires fins a reunions corporatives i festes privades. A la nostra empresa d’impressió de gran format, sabem que la qualitat i la durabilitat són fonamentals en qualsevol projecte, per la qual cosa oferim un producte d’alta qualitat a un preu competitiu.

Impressions en lona

Busques un expositor? Descobreix el valor del teu projecte amb un pressupost a mida

DEMANA’NS PRESSUPOST
impresiones en lona

Lona exterior


Fes que el teu negoci destaqui amb les nostres lones exteriors de gran qualitat i durabilitat.

impresiones en lona

Lona interior


Feu que el vostre missatge destaqui amb les nostres lones interiors d’alta qualitat i durabilitat.

impresiones en lonas

Banderola


Destaca el teu negoci amb una banderola personalitzada que atregui totes les mirades!

Impressions en lona

Treballem amb els millors materials per garantir la qualitat de les nostres lones. Utilitzem lones resistents a la intempèrie i als raigs UV, que no s’esvaeixen ni es trenquen fàcilment. A més, les nostres lones es poden imprimir en qualsevol mida i forma, cosa que ens permet crear peces personalitzades per adaptar-nos a les necessitats dels nostres clients.

Oferim una àmplia varietat d’acabats i dissenys perquè pugueu crear la lona perfecta per al vostre esdeveniment. Podem imprimir qualsevol imatge o logotip a la lona, i també oferim la possibilitat d’afegir traus i vores per facilitar la col·locació.

No importa com sigui de gran o petit que sigui el teu esdeveniment, les nostres lones personalitzades són l’opció ideal per promocionar la teva marca o per decorar el teu espai. Ja sigui que necessiteu una lona per a un concert, una fira o una celebració privada, el nostre equip d’experts estarà encantat d’ajudar-vos en tot el procés, des del disseny fins a la impressió.

Explica’ns el teu projecte

Demana el teu pressupost personalitzat i t’ho enviarem el més aviat possible

Els nostres projectes