impresión en nido de abeja

Impressió en panell d’abella


Niu d’abella material

El niu d’abella és un material innovador utilitzat en la impressió de gran format que proporciona una excel·lent rigidesa i durabilitat. Aquesta estructura en forma de bresca d’abelles d’alumini s’insereix entre dues làmines de material per crear un panell rígid i resistent.

Aquest material és ideal per imprimir cartells i senyalització, ja que proporciona una superfície llisa i uniforme que pot suportar l’ús diari i les condicions climàtiques adverses. A més, el niu d’abella és molt lleuger, cosa que en facilita el transport i la instal·lació.

A la nostra empresa d’impressió de gran format, utilitzem niu d’abella en una àmplia varietat de productes, des de panells publicitaris i rètols fins a expositors i escenografies. Oferim una àmplia gamma de mides i acabats per adaptar-nos a les necessitats específiques de cada client.

Gràcies a la solidesa i la durabilitat del niu d’abella, podem garantir una impressió d’alta qualitat i una llarga vida útil del producte final. A més, el nostre equip d’experts en disseny i producció treballa en estreta col·laboració amb cada client per assegurar-nos que el resultat final compleixi les seves expectatives i requisits específics.

Si cerques una solució d’impressió duradora i d’alta qualitat per al teu negoci, no dubtis en contactar-nos per conèixer més sobre les nostres opcions d’impressió amb niu d’abella. El nostre equip estarà encantat d’ajudar-vos a trobar la millor solució per a les vostres necessitats d’impressió de gran format.

Material niu d’abella

Els nostres projectes


Explica’ns el teu projecte

Demana el teu pressupost personalitzat i t’ho enviarem el més aviat possible