Serveis


Gràfics, muntatges i talls precisos per a la teva marca

Solucions personalitzades per a les teves necessitats de comunicació

Actualment, la imatge del teu negoci és més important que mai.

Busques una manera de fer que la teva marca es destaqui de la competència? Nosaltres tenim la solució! A la nostra empresa d´impressió de gran format, oferim una àmplia varietat de serveis personalitzats d’impressió, muntatge i encunyat per ajudar-te a crear la imatge perfecta per al teu negoci.


Impressió

Si necessites impressions de grans dimensions per publicitar el teu negoci, esdeveniment, productes o serveis, ets al lloc correcte. A la nostra empresa d’impressió de gran format, oferim serveis d’impressió d’alta qualitat per satisfer totes les vostres necessitats visuals.


Muntatge

Quan es tracta de projectes de gran format, la impressió és només una part del procés. Si vols que les teves impressions tinguin un impacte real, necessites un equip professional que s’encarregui del muntatge i la instal·lació. A la nostra empresa d’impressió de gran format, oferim un servei de muntatge complet perquè els vostres projectes es vegin impecables des del primer moment.


Troquel

Si cerques un servei d’encunyat d’alta qualitat i precisió per als teus projectes d’impressió, estàs en el lloc correcte. A la nostra empresa d’impressió de gran format, comptem amb la tecnologia més avançada i l’equip de professionals experimentats per oferir-te els millors resultats.

Els nostres gràfics impressionants són la forma perfecta de captar l’atenció del teu públic. Des de pancartes i tanques publicitàries fins a cartells i etiquetes, podem imprimir qualsevol cosa que necessitis. A més, les nostres tècniques d’impressió d’última generació garanteixen que els teus gràfics siguin nítids, vibrants i duradors, per tant sempre es veuran bé. Però no es tracta només de la impressió.

També oferim serveis de muntatge impecables, perquè la teva marca pugui destacar a qualsevol lloc. Ja sigui que necessiti una instal·lació de grans dimensions a l’exterior del teu negoci o una petita exhibició a la teva botiga, el nostre equip d’experts està llest per ajudar-te. Ens assegurem que tot estigui perfectament alineat i assegurat perquè la teva marca es vegi professional i coherent en tot moment.

I si busques un tall precís i personalitzat, també et podem ajudar! Oferim serveis d’encunyat, que poden ser la solució perfecta per crear formes úniques del teu disseny. Ja sigui que necessitis formes especials per a etiquetes de productes o cartells, el nostre equip pot fer que els teus dissenys cobrin vida amb precisió.

No ho pensis més, deixeu que la nostra empresa d’impressió de gran format us ajudi a crear la imatge perfecta per al vostre negoci! Contacta’ns avui mateix per obtenir més informació sobre com podem ajudar-te a destacar al mercat.

Impressió digital gran format a Sant Joan Despí.

Explica’ns el teu projecte

Demana el teu pressupost personalitzat i t’ho enviarem el més aviat possible

Els nostres projectes