Impresión en foam

Impressió a Foam


Foam material

Vols donar als teus dissenys un efecte tridimensional impressionant? Aleshores, necessites provar els nostres panells de Foam personalitzats. El Foam és un material lleuger i versàtil que es pot tallar en qualsevol forma i mida que necessitis, cosa que ho fa perfecte per a cartells, exhibidors, decoració d’interiors, estands de fires, entre d’altres.

A la nostra empresa d’impressió de gran format, oferim panells de Foam d’alta qualitat que s’imprimeixen amb la tecnologia d’impressió digital última. Això vol dir que els teus dissenys lluiran nítids, vibrants i duradors, gràcies a la nostra tinta resistent a la llum i a l’aigua.

A més, els nostres panells de Foam es poden personalitzar amb diferents acabats, com ara mat, brillant o setinat, perquè puguis triar el que millor s’adapti a les teves necessitats. També oferim l’opció de laminar els panells amb una pel·lícula protectora per evitar esgarrinxades i danys en el material.

Els nostres experts en disseny i producció sempre estan disponibles per ajudar-te a crear panells de Foam personalitzats que s’adaptin perfectament a les teves necessitats. Ja sigui que necessitis un panell de mida estàndard o un de forma i mida personalitzada, el nostre equip treballarà amb tu per assegurar-se que el resultat final sigui exactament el que necessites.

Així que, si cerques un material d’impressió versàtil i d’alta qualitat que faci destacar els teus dissenys, els nostres panells de Foam personalitzats són l’elecció perfecta.

Els nostres projectes


Explica’ns el teu projecte

Demana el teu pressupost personalitzat i t’ho enviarem el més aviat possible