Expositors Barcelona


Expositors a Barcelona


Vols destacar a fires i esdeveniments? Els nostres expositors de gran format us ajudaran a aconseguir-ho. A la nostra empresa d’impressió, oferim una àmplia varietat d’opcions perquè pugueu exhibir la vostra marca de manera efectiva.

Expositors a Barcelona

Busques un expositor? Descobreix el valor del teu projecte amb un pressupost a mida

expositores barcelona

Roll Up


Mostra el teu missatge de manera impactant amb el nostre Roll Up personalitzat

expositores barcelona

Pop Up Tèxtil


Impacta als teus clients amb Pop Up Tèxtil, la solució perfecta per als teus esdeveniments

expositores barcelona

Mostrador portàtil


Porta la teva marca a qualsevol lloc amb el nostre pràctic i versàtil taulell portàtil.

expositores carton barcelona

Peana display


Destaca la teva marca amb elegància i professionalisme amb les nostres peanyes display personalitzades.

expositores en barcelona

Expositors fets a mida


Destaca a qualsevol esdeveniment amb els nostres expositors personalitzats i únics.

Comptem amb expositors portàtils, fàcilment transportables i muntables, que et permetran mostrar el teu missatge a qualsevol lloc. També oferim expositors de paret, que s’adapten perfectament a qualsevol espai i poden ser personalitzats perquè s’ajustin a les necessitats específiques.

A més, els nostres expositors són molt duradors, per la qual cosa no t’hauràs de preocupar per reemplaçar-los amb freqüència. Estan fabricats amb materials resistents i d’alta qualitat, cosa que els converteix en una inversió intel·ligent per a qualsevol empresa.

Però això no ho és tot. També oferim opcions personalitzades, perquè puguis crear expositors que reflecteixin perfectament la identitat de la teva marca. Podem imprimir en diferents materials, des de paper fins a vinil, i oferim diferents acabats per a un efecte visual encara més impactant.

Expositors cartró Barcelona


Descobreix l’elegància i la versatilitat dels nostres expositors de cartró a Barcelona. Dissenyats amb la combinació perfecta d’estètica i funcionalitat, els nostres expositors són ideals per ressaltar els teus productes i atreure l’atenció a qualsevol entorn. Ja sigui a fires, esdeveniments o punts de venda, els nostres expositors de cartró ofereixen una solució sostenible i d’alta qualitat per exhibir els teus productes de manera impactant. Potencia la teva presència al mercat amb expositors que no només destaquen pel seu disseny innovador, sinó també pel seu compromís amb la sostenibilitat i la imatge de la teva marca. Descobreix una nova manera de captivar la teva audiència i augmentar l’impacte dels teus productes amb els nostres expositors de cartró a Barcelona.

Explica’ns el teu projecte

Demana el teu pressupost personalitzat i t’ho enviarem el més aviat possible

Els nostres projectes