Dibond Material

Dibond


Dibond material

Dibond és una placa composta de dues capes dalumini i un nucli de polietilè. Aquesta combinació única de materials proporciona una excel·lent durabilitat i rigidesa, cosa que el converteix en una opció popular per a projectes de gran format que requereixen estabilitat i resistència a llarg termini.

A més de la seva durabilitat, Dibond també ofereix una estètica elegant i moderna gràcies al seu acabat llis i mat. És fàcil d’imprimir i tallar, cosa que permet una àmplia varietat d’opcions de disseny i personalització. Podeu utilitzar Dibond per crear cartells de senyalització, panells publicitaris, displays, obres d’art i qualsevol projecte que requereixi una presentació impactant.

Un altre avantatge de Dibond és que és resistent a la intempèrie ia l’aigua, cosa que el converteix en una excel·lent opció per a ús en exteriors. A més, és fàcil d’instal·lar gràcies a la seva lleugeresa en comparació amb altres materials, cosa que en facilita el maneig i la fixació en qualsevol superfície.

A la nostra empresa d’impressió de gran format, oferim una àmplia varietat d’opcions de personalització per a Dibond, incloent diferents mides i formes, així com opcions d’impressió en alta resolució i tall per CNC per assegurar-nos que els vostres projectes es vegin impressionants i professionals. Si busques una opció d’alta qualitat i durabilitat per als teus projectes de gran format, Dibond és definitivament una opció que cal considerar. Contacta’ns avui i descobreix totes les possibilitats que t’ofereix Dibond!

Els nostres projectes


Explica’ns el teu projecte

Demana el teu pressupost personalitzat i t’ho enviarem el més aviat possible